Skip to main content

HAVEPLADSVEJ

Udskolingsafdeling  7. – 9.  klasse

VELKOMMEN TIL FORTSAT LÆRING PÅ HAVEPLADSVEJ

UDSKOLINGSAFDELING FOR 7. – 9. KLASSE

På Havepladsvej summer det af liv, når cirka 400 unge mennesker og 40 voksne møder ind til undervisning på en skoledag.

For at lave så gode skoledage som muligt for eleverne har udskolingens voksne sammen med eleverne fokus på at skabe gode læringsmiljøer, hvor eleverne kan udvikle sig fagligt og personligt.

I de gode læringsmiljøer bliver eleverne udfordret på deres potentialer; de oplever, at fejl er naturlige og noget, vi alle kan lære af; de oplever at være med i fællesskaber, hvor vi lærer af hinanden og med hinanden.

Udskolingen på Havepladsvej tager hvert år mod nye elever fra distriktets tre basisafdelinger, og der kommer også elever andre steder fra. Eleverne er forskellige, og vi anerkender elevernes forskellighed og tror på, at eleverne lærer meget om livet i en skole præget af mangfoldighed. Vi stræber derfor efter at sætte kreativiteten og alle kompetencer i spil i undervisningen i udskolingen.

Vi elsker at være sammen med unge mennesker, vi ønsker at lære dem så meget som muligt, og så ønsker vi at danne  de unge mennesker til at være robuste og have mod på livet. Samtidig ønsker vi, at de bevarer lysten til at lære og modet til at fejle.  


FRITIDSTILBUD HOS  HAVEPLADSVEJ

Fritidsaktiviteter med fokus på aktivering

Ungemiljø 7. til 9. klasse er åbent mandage og onsdage fra kl. 18.30 – 21.30

PROFILTIMER

Tidligere skulle elever vælge linje, når de søgte ind i udskolingen på Havepladsvej. Afdelingen har ikke længere linjer, men giver i stedet eleverne mulighed for at vælge forskellige profiltimer.

I profiltimer er der fokus på at give eleverne gode oplevelser. Det er også timer, hvor eleverne har mulighed for at afprøve og udvikle deres forskellige talenter eller prøve kræfter med noget helt nyt.

Fra skoleåret 2024 – 2025 afvikles profiltimer i Performance hen over hele skoleåret, da eleverne på Performance  forbereder en forestilling, som de skal spille på Fredericia MusicalTeater.

Elever, som ikke skal have Performance, vil i fire perioder kunne vælge mellem profiltimer, hvor der er særligt fokus på at give eleverne gode og forskellige oplevelser.

  HENVENDELSE OM INDSKRIVNING

  Henvendelse til afdelingen om mulig indskrivning af elev til udskolingen kan ske ved at ringe til skolen, men vi ser gerne, at du/I henvender jer ved at udfylde og sende en online formular til skolen. 

  Efterfølgende vil skolen sørge for at tage kontakt.

  Online formular til udfyldning findes her:

  FORMULAR – INDSKRIVNING

  HAVEPLADSVEJ

  Afdelingsskoleleder

  John Agerholm

  Afdelingsleder

  Per Nielsen

  Sekretær

  Safija Hamidovic
  Billede af Henriette

  Sekretær/Kontorelev

  Henriette Walus

  Teknisk Serviceleder

  Harald Nielsen