13: The Musical

Kirstinebjergskolen præsenterer “13: The musical”

I år kan vi med glæde præsentere en yderst aktuel musical, der tager udgangspunkt i den aldersgruppe, vi arbejder med på Kirstinebjergskolens Performance hold.

Musicalen har spillet både på Broadway og er netop udkommet som en film på streamingtjenesten Netflix.

“13: The Musical” handler om drengen Even Goldman, en jødisk dreng på 12 snart 13, som får vendt sit liv på hovedet, da hans forældre skal skilles, og han skal flytte fra sit spændende liv i New York til en kedelig by i Indiana. Han får travlt med at finde nye venner og få dem med til sin bar mitzva, men hvor langt skal man gå for at finde sin plads i skolens hierarki og samtidig få den bar mitzva, han altid har drømt om?

I samarbejde med Den Kreative Skole og Fredericia Musicalteater glæder vi os til at byde Jer velkommen til en musical med aktuelle temaer, god musik og glade unge performance elever.

Vores værdier

Hos Kirstinebjerg folkeskole har vi 4 principper som er indkodet i vores DNA: Trivsel, Læring, Udvikling & Dannelse. Disse principper mener vi er grundstenen til at skabe en velfungerende institution som skal udvikle nysgerrige børn til dannede unge mennesker. 

KONTAKT