EN STOR SKOLE MED PLADS TIL MANGFOLDIGHED

Kirstinebjerg Skolen bygger på et stærkt samarbejde som bygger på mangfoldighed og trivsel. Vi har slået 4 institutioner sammen til én stor skole. Her har vi en kreativ-Musikalsk profil i vores dannelse, på den måde skaber vi kreative nytænkende unge mennesker.

Vi fordeler vores elever på 4 afdelinger som henholdsvis er i klassetrinene 0-6 og 7-9 klasse. Men opdeling betyder ikke adskillelse, da vi går meget op i at skolen har en stærk fællesskabsfølelse.

Vores principper

Hos Kirstinebjerg folkeskole har vi 4 principper som er indkodet i vores DNA: Trivsel, Læring, Udvikling & Dannelse. Disse principper mener vi er grundstenen til at skabe en velfungerende institution som skal udvikle nysgerrige børn til dannede unge mennesker.